marți, 13 noiembrie 2012

O zi alaturi de elevii si profesorii Liceului Special "Moldova"

Astazi am participat la Ziua Liceului Special "Moldova" din Targu Frumos, unde invata copii cu deficiente de vedere. Mi-am revazut prieteni si colegi alaturi de care am realizat de-a lungul timpului multe proiecte pentru acesti copii.
Pentru multi dintre cei care fac proiecte europene, Liceul Special din Targu Frumos poate fi un exemplu de buna practica. Cu ateliere si laboratoare dotate corespunzator, scoala ii pregateste pe copii pentru integrarea in viata.
Sunt multe lucruri care m-au impresionat astazi, de la spectacolul sustinut de copiii nevazatori pana la devotamentul cadrelor didactice, care desi ar fi avut posibilitatea sa predea la o scoala din Iasi, au ales sa faca naveta si sa nu isi paraseasca liceul. 

Tin sa ii felicit inca o data pe acesti copii minunati si cadrele didactice de aici si ii invit pe toți politicienii sa viziteze macar pentru o zi acest liceu pentru a vedea volumul de munca care se ascunde in spatele educației acestor copii, munca ce nu poate fi cuantificata in ore.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu