joi, 15 noiembrie 2012

Intr-o tara in care fenomenul violentei este in crestere, clasa politica trebuie sa isi revizuiasca atitudinea

 Am participat astazi la Conferinta regionala privind "Campania de constientizarea si sensibilizare a opiniei publice pentru prevenirea si combaterea violentei in familie".
In calitate de vicepresedinte al Comisiei pentru egalitatea de sanse din Senatul Romaniei, am organizat si coordonat evenimente, dezbateri si conferințe internaționale cu scopul de a constientiza si sensibiliza opinia publica, dar mai ales clasa politica cu privire la gravitatea fenomenului violentei in societatea românească, fenomen ce începe de la violenta in atitudine si limbaj.
Statisticile sunt șocante si ne demonstrează ca nu putem lupta singuri împotriva acestui fenomen deosebit de grav. Avem nevoie de o strânsă colaborare între legislativ, executiv, justiție, poliție si organizațiile nonguvernamentale pentru prevenirea violentei in familie.
Intr-o tara in care fenomenul violentei este in crestere, clasa politica trebuie sa isi revizuiasca atitudinea, comportamentul si discursul pentru a contribui la diminuarea acestui fenomen.






Aici puteti accesa proiectele mele realizate in calitate de senator in Parlamentul Romaniei http://www.mihaelapopa.ro/proiecte/in-parlament.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu