vineri, 4 iulie 2014

Un nou program de sprijinire a tinerilor

     Sprijinirea tinerilor reprezintă o preocupare constantă a Uniunii Europene și în acest sens lansează mereu noi programe sau linii de finanțare pentru integrarea acestora pe piața muncii, dezvoltarea spiritului antreprenorial sau pentru specializarea lor în diverse domenii.
Personal, mereu am susținut și încurajat tinerii să iși urmeze visele și să facă tot ce le stă în putere pentru a-și pune în aplicare ideile. 
     Acum câteva zile a fost lansat programul intitulat Romania Hub - Romania, țara tinerilor întreprinzători  ce vizează încurajarea și stimularea înființării și dezvoltării IMM-urilor.
Romania Hub - Romania, țara tinerilor întreprinzători  este structurat pe 4 piloni (dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor; eficientizarea cooperării și comunicării între mediul știintific și cel de afaceri; Promovarea finanțării pentru IMM; parteneriatul Public-Privat pentru IMM și noi locuri de muncă) fiind un program integrat de asistență, pregătire antreprenorială, mentorat și consultări public-private. 
     Încurajez tinerii din județul Iași și nu numai, să urmăreasă în continuare desfășurarea acestui program, iar atunci când Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism va organiza activități ale acestui program în orașul lor, să nu ezite și să participe la toate atelierele ce vor fi organizate.
Mult success tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu