vineri, 15 iunie 2012

Nu Elena Udrea este vinovata de situatia din PDL. 10 motive

Afirm cu toata taria (si stiu ca vor urma reactii) ca nu Elena Udrea este vinovata de ceea ce se intampla astazi in Partidul Democrat Liberal.

Fac parte dintre acei oameni politici care nu i-au cerut nimic Elenei Udrea in calitatea dumneaei de ministru, dar macar pentru istorie trebuie sa spun ce am vazut in PDL.

1. Nu Elena Udrea este vinovata pentru faptul ca in Biroul Permanent National al PDL nu se luau decizii.

2. Nu Elena Udrea a blocat concursurile reale care trebuiau sa introduca competenta si competitia in ocuparea posturilor in institutii, astfel incat sa fie recastigata increderea tinerilor.

3. Nu Elena Udrea a angajat doua avioane de la Cluj cu angajati in Guvern: secretari de stat, subsecretari de stat, directori, consilieri, experti, presedinti, vicepresedinti de agentii, etc.

4. Nu Elena Udrea este vinovata pentru neregulile din cadrul Agentiei Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

5. Nu Elena Udrea este vinovata ca in regiunea Moldovei nimic nu misca fara acordul domnului Flutur si ca toate fondurile s-au indreptat catre Suceava. Nu Elena Udrea a decis ca fondurile pentru aeroport sa fie directionate catre Suceava in timp ce Iasul, ca pol de crestere regional, nu are aeroport.

6. Nu Elena Udrea este vinovata de crearea unei stari de conflict in organizatiile din regiunea Moldovei, tocmai pentru ca puterea sa se concentreze in Suceava.

7. Nu Elena Udrea a repartizat fondurile din agricultura catre primari in mod discretionar, fara o transparenta reala in evaluarea proiectelor.

8. Nu Elena Udrea a decis, cu o zi inainte de asumarea Legii Educatiei Nationale, scoaterea unuia dintre cele mai importante articole, care prevedea depolitizarea reala a educatiei.

9. Nu Elena Udrea este vinovata ca partidul si Guvernul nu au functionat institutional.

10. Si nu Elena Udrea este vinovata de decredibilizarea lui Mihai Razvan Ungureanu.

Si lista poate continua…

Ma asteptam ca acei „barbati”, lideri PDL, care ma sunau insistent in perioada Conventiei Nationale PDL pentru a trece in tabara lui Emil Boc (pe atunci prim – ministru), acei organizatori care le-au impus primarilor sa-si fotografieze votul la Conventie, sa iasa astazi public si sa admita greseala din 14-15 mai. Nu stiu daca Vasile Blaga ar fi fost o solutie mai buna, dar stiu, pentru ca am fost in fiecare organizatie din tara, ca membrii partidului isi doreau o schimbare.

Din pacate, cum nu si-au admis greselile de atatea ori, nu o vor face nici acum si au gasit un singur tap ispasitor: Elena Udrea.

Un comentariu:

  1. :D
    Dacă nu cumva lista este ironică (nu-mi dau seama prea bine)... practic afirmaţi că doamna Udrea nu a făcut nimic prin PDL.
    :D

    Din păcate "Vinovăţia Colectivă" înseamnă deseori "Nimeni Vinovat".

    Aş fi gustat şi mai bine acest articol dacă aş fi aflat şi CINE este vinovat.

    RăspundețiȘtergere