luni, 4 iunie 2012

Domnul ministru Kelemen Hunor a avut o contributie importanta la finalizarea lucrarilor de restaurare de la Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi

Spuneam pe 24 februarie anul acesta ca Teatrul National si Corpul 3 al Filarmonicii vor fi finalizate in luna mai. Corpul 3 al Filarmonicii a fost deja finalizat, iar maine va avea loc inaugurarea lucrarilor de restaurare de la Teatrul National.

Este corect si trebuie sa mentionez ca domnul ministru Kelemen Hunor a avut o contributie decisiva la finalizarea Teatrului National.

Scena si acustica salilor de spectacol nu au fost cuprinse in proiectul initial de finantare prin Banca Europeana pentru Dezvoltare si din acest motiv lucrarile la Teatrul National au fost intarziate. Am avut zeci de convorbiri cu domnul ministru Kelem Hunor si, intr-un final, Ministerul Culturii a alocat 10.343.910,14 lei pentru un proiect separat care a cuprins scena si acustica salilor de spectacol de la Teatrul National.

Teatrul National este unul dintre proiectele mele de suflet si sunt fericita ca iesenii se pot mandri din nou cu obiectivele culturale care au consacrat Iasul de-a lungul timpului.






Un comentariu:

  1. Ce a facut Kelemen Hunor? NIMIC! A distrus tot ce a avut fara niciun merit! Nu l-a interesat nimic serios dupa ce s-a vazut proptit de Marko Bela in varful piramidei. Nici macar nu i-a pasat de ministerul pe care l-a primit "cadou". Doar s-a plimbat in lung si-n lat cu o parasuta, pe banii statului...

    RăspundețiȘtergere