vineri, 3 aprilie 2015

Domnule Primar, mai bine mai târziu, decât niciodată!

Este candidatura Iașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în pericol?

Senatorul PNL Mihaela Popa a atras atenția public, în mai multe rânduri, asupra faptului că proiectul Iași - Capitală Europeană a Culturii 2021 nu funcționează.
Vineri, 3 aprilie, s-a luat decizia înlocuirii conducerii executive a Fundației create pentru a obține acest titlu, în condițiile în care dosarul de candidatură trebuie redactat urgent și depus până în luna octombrie 2015.

Ca senator de Iași și vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Europene în Senatul României voi fi un susținător activ al acestui proiect, indiferent de echipa administrativă sau politică aflată la conducere,  dar aștept aceeași deschidere și transparență și din partea autorităților locale!

Domnul primar al Iasului trebuie sa ne spună în ce măsură,  schimbarea echipei executive pe ultima sută de metri pune în pericol candidatura și care sunt șansele reale ale orașului nostru de a câștiga competiția?”, a declarat senatorul PNL Mihaela Popa                                         .

            Parlamentarul liberal consideră că este nevoie de o atragere a tuturor energiilor locale în acest proiect, indiferent de culoarea politică, pentru ca Iașul să fie, cu adevărat, o capitală culturală europeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu