marți, 10 martie 2015

Finanțare pentru cultură

     Ieri, 9 martie, a fost anunțată de către Administrația Fondului Cultural Național, lansarea sesiunii de finanțare I/2015 destinată susținerii de proiecte culturale, în cadrul căreia pot depune proiecte persoanele fizice autorizate, asociații, fundații, instituții publice de cultură sau societăți comerciale ce derulează activități culturale.
     Finanțările vor fi acordate pentru proiecte culturale ce se vor desfășura în perioada cuprinsă între data semnării contractului de finanțare și 15 noiembrie 2015, iar data limită până la care pot fi depuse solicitările de fianțare este de 7 aprilie 2015.
     În privința bugetului, acesta este de 2,7 milioane de lei (nerambursabili) fiind repartizat pe două linii de finanțare: arte vizuale și artele spectacolului, iar suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect este de 50.000 lei.
     În același timp, Administrația Fondului Cultural Național a anunțat și faptul că sunt căutați experți evaluatori pentru constituirea unui corp de experți evaluatori independenți necesari evaluării proiectelor care vor fi depuse spre finanțare în această primă sesiune.
     Pentru mai multe detalii privind prioritățile Administrației, pachetul aplicantului sau elemente de evaluare ale experților propuși  vă invit să accesați următorul link:http://fonduri-structurale.ro/detaliu.aspx?eID=16400&t=Stiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu