luni, 9 iulie 2012

In America am castigat premiul pentru cea mai buna actiune cu copiii

Am vazut la ce a dus galceava politica si m-am indepartat de acesta zona, in care nu m-am regasit nicio clipa, pentru a ma reintoarce catre proiectele din societatea civila.

Consider ca sanatatea copiilor nostri trebuie sa fie o prioritate in activitatea tuturor politicienilor.

Avand in vedere numarul alarmant de copii obezi si supraponderali din Romania, care creste de la an la an, consider ca proiectul `Traista cu sanatate. Traditii sanatoase pentru copiii nostri` are o importanta deosebita pentru societatea noastra.

Am pornit proiectul la Iasi, alaturi de Conf. Dr. Veronica Mocanu și Inspector pentru Proiecte Educationale prof. Alla Apopei, dar avem in intentie sa-l dezvoltam in toata tara. Alaturi de reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii vrem sa prevenim obezitatea la copii, atat prin constientizarea importantei unei alimentatii sanatoase cat si prin combaterea atitudinii sedentare.

Forumul international Global Obesity Forum a reprezentat o oportunitate exceptionala pentru a pune in comun ideile, solutiile si angajamentele pentru prevenirea obezitatii, deoarece aceasta problema importanta de sanatate necesita un raspuns global, multisectorial si coordonat. Sunt fericita ca proiectul nostru s-a bucurat de o larga sustinere si a luat locul I pentru cea mai buna actiune cu copiii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu