duminică, 28 aprilie 2013

Pentru ca aceasta zi de mare sarbatoare, Intrarea Domnului in Ierusalim, poarta numele florilor, minuni ale naturii, va urez din suflet tuturor celor care purtati nume de floare La Multi Ani!


marți, 23 aprilie 2013

La multi ani tuturor romanilor care poarta numele Sfantului Gheorghe!


La multi ani tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica si cu aceasta ocazie doresc sa le urez din suflet sanatate, fericire si la multi ani si parintilor mei! 

duminică, 7 aprilie 2013

PNL are grija de sanatatea ta!

Am organizat astazi, 7 aprilie 2013, actiunea „PNL are grija de sanatatea ta” - consultaţii medicale gratuite, alaturi de PNL Iasi si cabinetele parlamentare Marin Burlea, Anton Dobos si Costel Alexe, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii.
Este important sa constientizam importanta pe care sanatatea o are pentru fiecare persoana in parte si sa avem grija de ea. Astfel de actiuni ne apropie de oameni, ne ajuta sa empatizam cu fiecare dintre ei si sa luptam impreuna pentru o societate mai sanatoasa si mai fericita.





sâmbătă, 6 aprilie 2013

PDL „rasplateste” performanta...

In PDL performanta este „rasplatita”. Singurul parlamentar care a castigat colegiul cu un procent covarsitor de 78% „nu merita” sa faca parte din conducerea partidului.
Din pacate, desi a primit o lectie dura din partea electoratului la ultimele alegeri, PDL nu a invatat nimic si continua o practica veche: sanctionarea competentei.